КВН тепер і у Ковелі - 19 Березня 2012 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Понеділок, 29.04.2024, 18:02
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2012 » Березень » 19 » КВН тепер і у Ковелі
КВН тепер і у Ковелі
19:35
З 17 березня 2012 року  почала свою роботу ліга КВН у місті залізничників Ковелі. На фестиваль першого чемпіонату Ковельського Клубу КВН у стінах міського народного дому «Просвіта» зібралось 17 команд КВН із Києва, Львова, Рівного, Луцька, Ковеля, Володимира-Волинського, Дубна, Мукачево та Каменя-Каширського. На фестиваль приїхали і гості із Білорусі: декілька команд завітали із Мінська та Могильова.

Як пояснив ведучий гри Дмитро Корнелюк, із відбіркового фестивалю у подальші ігри сезону потрапили 12 команд.

Оцінювала «веселих та кмітливих» гумористів колегія журі, до складу якої увійшли заступник Ковельського міського голови Ігор Прокопів, організатори та кавеенщики Валерій Стернійчук та Назар Пащук, директор Луцької ліги КВН Андрій Лев та власник готельно-ресторанного комплексу «Shelter» Олександр Марчук.

Беззаперечну путівку у сезон, а також заслужене перше місце у грі отримала команда із білоруської столиці «Отмазка».

«Срібними» призерами фестивалю стали закарпатські гумористи із Мукачева - «Безумная молодёжь».

А третє місце між собою поділили київські гумористи із команди «Володя всегда прав» та білоруси «Дваштук».

Решта 8 команд не отримали призових місць, втім, все одно потрапили до чемпіонату ковельського клубу КВН. Серед них і рівненська команда «Хто там?» Гумористи показували мініатюру «Найдешевший у світі 5D-кінотеатр».

Львів’яни із японською назвою «Такато», білоруси з Могильова «Барышни рулят», рівненські хлопці «Деньги, пиво, девочки», лучани «Вдрова» та новоутворена збірна Ковеля, яка після гри об’єднала дві команди, згідно з рішенням журі також потрапили у наступний етап чемпаонату.

Путівку до чвертьфіналу також отримали луцькі гумористи із команди «Гальорка». Вони, зокрема, показували мініатюру «Французький поцілунок».

А київська команда «Если честно» жартували, що дружина Шрека замість тонального крему використовує зеленку. Також хлопці розповіли про те, що Ковельська виправна колонія закрила свою філію, нічний клуб «Клетка».


Під час розминки питання КВНщикам задавали глядачі. Так, жінка з дитиною на руках зазначила: два роки тому вона грала з ними в КВН. «Чия дитина?» - запитала жінка. Щоправда, однозначної відповіді так і не отримала.

До слова, зал ковельського народного дому «Просвіта» був заповнений повністю. Як розповіли місцеві жителі, востаннє КВН у місті відбувався ще влітку. Відтак, і публіка міста«голодна» на гумор.

Брали участь у грі, проте «не дотягнули» до участі у сезоні збірна Каменя-Каширського «Чак Норріс», дубнівська «Параноя», «Волиняки» з Володимира-Волинського, рівненська «НАСА».

Як повідомили організатори, призовий фонд Ковельського клубу КВН становить 10 тисяч гривень. А перший чвертьфінал відбудеться 21 квітня у ковельському НД «Просвіта».
Переглядів: 616 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>