Кубок Волині з брейн-рингу» 10 грудня - 7 Грудня 2011 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Неділя, 05.05.2024, 12:16
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2011 » Грудень » 7 » Кубок Волині з брейн-рингу» 10 грудня
Кубок Волині з брейн-рингу» 10 грудня
22:19
10 грудня, об 11:00 в актовій залі Палацу учнівської молоді міста Луцька розіграють перший Кубок Волині з брейн-рингу. До участі в інтелектуальному змаганні були запрошені команди з усіх районів Волинської області та міст Луцька, Ковеля, Володимира-Волинського, Нововолинська. Також в турнірі зіграють команди з найбільших навчальних закладів Волині та кількох громадських організацій.

Кубок Волині з брейн-рингу відбувається з ініціативи молодіжної організації «Молоді регіони» за організаційної і фінансової підтримки благодійного фонду «Будуємо нову Волинь» та Волинської обласної державної адміністрації.

Брейн-ринг одна з найбільш популярних інтелектуальних ігор, особливо серед молоді. В місті Луцьку протягом двох останніх років відбувались ігри Кубку міста з брейн-рингу. Участь в цих змаганнях приймало більше 20 команд з різних навчальних закладів та громадських організацій міста. Також представники збірної команди міста Луцька приймали участі у Всеукраїнських змаганнях з інтелектуальних ігор.

Довідково:

За правилами гри дві команди гравців одночасно відповідають на одне і те ж питання, причому команда, що першою правильно відповіла позбавляє суперника можливості відповісти на це ж питання. Перемагає та команда, яка набрала більше очок з семи можливих запитань. Кожна команда складається з шести гравців.

 


Переглядів: 650 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>