Кубок ліги КВН "Волинь" залишився на Волині - 14 Червня 2015 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Вівторок, 23.04.2024, 20:24
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2015 » Червень » 14 » Кубок ліги КВН "Волинь" залишився на Волині
Кубок ліги КВН "Волинь" залишився на Волині
10:53

13 червня у Луцьку відбувся фінал сьомого сезону Всеукраїнської ліги КВН "Волинь". За перемогу змагались три рівненські команди "Збірна бувших", "Збірна Ювілейного" та "Молодіжна збірна", вінничани з команди "БезНа" і єдині волиняни у фіналі, команда з Каменя-Каширського "Чак Норріс".

Оцінювало гру команд журі в такому складі: Олександр Мельник - редактор ліги Отклік" (Київ) та екс-редактор нашої ліги, Олег Батюк - представник Фундації освіта і наука без кордонів "Про футуро", Богдан Мартинюк - екс-гравець команди "Віограф", Михайло Гарщаль - заступник головного редактора газети "Відомості UA", Ірина Патлашинська - заступник директора ПАТ "Луцьксантехмонтах №536", Руслан Савенко - арт-директор НК "Версаль". За чесністю суддівства та якістю виступів команд спостерігала редактура у складі Руслан Місюк, Станіслав Ольшевський, Василь Пилипюк. На своєму звичному місці був і керівник ліги Валерій Пельц.

На подив організаторів зал був майже повністю повний, що дуже не характерно для ігор в таку теплу погоду.Саме така тепла атмосфера і панувала цього вечора у Палаці учнівської молоді. Команди одна за одною старались здивувати глядачів своїми жартами та реквізитом. У візитці найбільше це вдалось команді з Волині, яка зірвала овацію глядацької зали. Рівненські команди показували смішні життєві ситуації, а вінницька команда, подекуди, ставила в незручну ситуацію глядачів після неочікуваних жартів від "гота".

Протягом всієї гри лідирувала команда з Каменя-Каширського, що і переросло в сенсаційну перемогу в сезоні. Другими стали хлопці з БезНи, які в останньому конкурсі, вдруге за сезон, змусили весь аплодувати їм стоячи. Ця овація заслуга вокаліста, який своїм неперевершеним співом довів до сліз деяких глядачів гри. Цілком заслужене друге місце з явною претензією на перемогу в наступному сезоні. Третіми стали хлопці зі Збірної бувших, які грали без свого постійного фронтмена Верема. Як хлопці не намагались замінити образ "гопника" на образ "Дзідзьо" у них це виходило не зовсім так як того очікував зал. До останнього конкурсу другу позицію займала Молодіжна збірна Рівного, але в музичній домашці команді не вистачило текстового наповнення гарно задуманого конкурсу. Молодіжна збірна як і збірна Ювілейного є потенційними лідерами рівненського КВН і сподіваємось волинської ліги.

За результатами фіналу, кубок Ліги КВН "Волинь", вперше, залишається на Волині,  з чим і вітаємо волинських "чаків".

Всім дякуємо за важкий але чудовий сезон!

До зустрічі у Восьмому сезоні!!!

 

 

Переглядів: 1543 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>