Коліжанки: "Ми тримались на рівні!" - 28 Лютого 2011 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Субота, 04.05.2024, 21:03
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2011 » Лютий » 28 » Коліжанки: "Ми тримались на рівні!"
Коліжанки: "Ми тримались на рівні!"
16:45
Команду КВН «Коліжанки» було створено у лютому 2009 року. Автори ідеї створення команди (Роман Гапачило і Володимир Жогло) навіть проводили кастинг, щоб відібрати кращих Львівських дівок=). З першого складу лишились капітан - Оленка Пазуха і (для багатьох - ота довгонога фронтменша) - Оля Підгородецька. десь через півроку звукач команди - Катя Гапачило (мало, хто знає, а вона - то та сама дружина нашого директора) - привела у "Коліжанки" єдину чоловічу нашу частину - Назарка Думу. А ми з Христьою Гапонюк(то та, шо в зеленому платті і з "йожиком" на голові) почали грати в команді тільки минулого березня (усі вищезгадані люди знову проводили кастинг, бо одна з дівчат пішла з команди).

- Привіт.Як настрій команди після фестиваля КВН в Сочі?
- Привіт. Не думала, шо доведеться колись таке зробити, але процитую Гальцева:"АБАЛДЄТЬ!!!"=) Це треба було бачити на власні очі. Це треба було відчувати. Цим треба було жити... А зараз ми вже повернулись до львівської рутини: навчання-репетиції-робота-репетиції-гулянки-репетиції...

- Як оцінюєте свій виступ на фестивалі?
- По-моєму, після дебютного виступу важко робити якісь висновки, але (від себе особисто) ми тримались на рівні. Вперше приїхали, вперше виступили перед таким жюрі, вперше грали російською, але потрапили-таки в "Підвищений рейтинг".

- У чому, на вашу думку, різниця між фестивалями Жемчужина у моря в Затоці та КіВіН в Сочі?
- В Затоці КВНщиків ледь не заганяли в зал, а в Сочі - перед дверима стояли черги... а щодо аудиторії - різниця не велика(і там, і там же глядачі самі щойно зійшли зі сцени). Тільки от на КіВіНі хвилюєшся набагато сильніше.

- Які плани на цей сезон? Чим і де будете дивувати?

- Слобода, АКУ+ дограєм уже розпочаті сезони ліг "Волинь" та "Закарпаття". А щодо, того, чим дивувати - це вже покаже сезон.

- Вважаєте минулий сезон успішним для вашої команди? Чим найбільше пишаєтесь?
- Та ясно, що так. Перше чемпіонство, та ще і в АМиКівській лізі. А взагалі, за минулий сезон в команді сталось багато змін (двоє дівчат пішло, двоє прийшло...). Притерлись, зігрались, далі тільки "мочити".

- В минулому сезоні ви здобули успіх у багатьох лігах, у тому числі і міжрегіональній лізі АМиК. Що на вашу думку, є найбільшою проблемою успіху жіночих команд КВН?
- Важко знайти теми, де б не обігрувались"хлопець-дівчина", "чоловік-дружина". А тільки"жіночі" теми від нас точно не заходитимуть. Та і ніша "дівочого" гумору вже заповнена "Збірною блондинок".

- Хто Ви у житті? Дружите поза командою?
- Всі, крім Олі, - ше студенти. Назар - майбутній економіст, Христя - юрист, ми з Оленкою - журналісти, хоча, після першого виходу на сцену, розумієш, що життя таке непередбачуване, і хто зна, чим здивують прийдешні роки. Тусуємось разом постільки-поскільки, бо і так постійні репетиції, виїзні ігри, а треба ж інколи відпочити один від одного.
- Декілька побажань для команд .
- Ну шо тут скажеш: "Ні пуху, ні пера!"

Беседовал Алексей Сорокин.
Специально для сайта АКУ
http://kvn.org.ua/forum/novosti/1876-kolizhanki-mi-trimalis-na-rivni.html.
Переглядів: 1050 | Додав: kvnvolyn | Теги: Львівський КВН, АКУ КВН, квн, Команда КВН Коліжанки | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>