Як наші в "ПОУМУ" грали - 29 Листопада 2011 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Субота, 27.04.2024, 18:15
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2011 » Листопад » 29 » Як наші в "ПОУМУ" грали
Як наші в "ПОУМУ" грали
10:27
27 листопада у Тернополі відбувся п’ятий півфінал Всеукраїнського профорієнтаційного змагально-мотиваційного заходу «ПОУМУ» (професійна орієнтація учнівської молоді України), організаторами якого є Державний центр зайнятості та Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України.
Волинь на турнірі представляла команда «kRоck вперед!» збірна шкіл та вищих учбових закладів міста Луцька, що виборола першість в обласному фіналі профорієнтаційної гри «Знайди себе у світі професій», в якому брали участь 11 команд-переможців відбіркових ігор у районах області та у місті Луцьк.
Також брали участь:
«Вперед, Ворли!» з м. Хирів (Львівщина)
«Стоп-кадр» смт. Берегомет (Чернівецька область)
«Файна Бригада» с. Лисичево (Закарпаття)
«Стоп-контроль» м. Тисмениця, (Івано-Франківщина)
«Кадри» м. Тернопіль
Гру приймав тернопільський Палац культури «Березіль»
До складу журі увійшли представники Державного та Тернопільського центрів зайнятості, Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Інституту підготовки кадрів ДСЗ, відомий тернопільський співак Едуард Романюта. Вели турнір ведучі телеканалу М1 Дєвушка Блонда та Женя Галич.

Команди зіграли три конкурси, візитку, рекламу професії та музичний номер, у ході яких команда «kRоck вперед!» зайняла почесне третє місце, серед 6 команд, перемігши в номінаці «Симпатії глядачів»
Наша команда показала, драйвову гру, видала якісний гумор тернопільському глядачу. Жартували на профорієнтаціїні теми, прорекламували професію охоронця та розкрили професію перукаря. Також досить вдало пожартували про ведучих, через що капітан команди Боровська Дар’я, опинившись в ролі ведучої завершувала гру разом з ведучим Женею Галічем, замість девушки Блонди!
До речі, п’ятий півфінал «ПОУМУ» транслюватиметься на Всеукраїнському музичному каналі М1 18 грудня о 16 годині. До того ж, на сайті http://poumu.com.ua/ триває Інтернет-голосування за приз глядацьких симпатій, за результатами якого команда-переможниця отримає цінні призи. На сайті представлена і Волинська команда «kRоck вперед!».
Тому, підтримайте своїх!
Переглядів: 1420 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 5.0/6 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>