Інтервю з Денисом Мандзюком - 27 Лютого 2011 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Четвер, 02.05.2024, 06:53
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2011 » Лютий » 27 » Інтервю з Денисом Мандзюком
Інтервю з Денисом Мандзюком
20:21
Сегодня в рубрике "интервью" на сайте Союза КВН Донбассаhttp://kvn-donbassa.dn.ua/intervyu/226-intervyu-s-dmandzyukom-qbombaq-mlinov.html  вы сможете прочитать интервью с очень интересным человеком. Мы предлагаем вашему вниманию интервью с чемпионом Высшей Украинской Лиги КВН сезона 2010, а "САМЕ"-капитаном команды КВН "Бомба" (Млинов) Денисом Мандзюком.

Символичным является тот факт, что автор задавал вопросы на русском языке, а Денис отвечал на украинском. Как говорят, география Украины делает свое дело.

Расскажи пожалуйста о том, как ты пришел в КВН.

- В КВН прийшов на першому курсі універу — а було це майже рівно вісім років тому у Львові. У нас була факультетська команда, яка виступала рівно раз на рік. Програвали в півфіналі універської ліги, робили потужне попоїще в гуртожитку і вважали себе гуру андеграундного КВНу. А коли були на п'ятому курсі, несподівано вийшли в фінал того ж універу. От тоді і почався більш-менш справжній КВН...

Расскажи о «Бомбе». Откуда появилось такое название команды.
- Назва з'явилася ще до того, як я потрапив в команду. Якщо не помиляюся, назва мала бути зовсім іншою, але коли перед першим виступом ведучий запитав в когось з учасників, як їх представляти, той не зміг згадати справжню назву і бовтнув "Бомба". Всі учасники тоді ще вчилися в школі, тому для дитячої команди така назва вважалася прийнятною. Зараз ми дружно ненавидимо цю назву, вважаємо її занадто несерйозною, але міняти, думаю, пізно.

Расскажи о достижениях команды.

- З офіційних — чемпіони Вищої української, Слобожанської і Дніпровської ліг. З неофіційних — чемпіони Асоціації "КВН України", чемпіони Рівненської ліги, володарі Кубка Нового Роздолу. Плюс на "шкільному" етапі виграли гран-прі всеукраїнського дитячого фестивалю "Золота жарт-птиця".

Если не ошибаюсь, то «Бомба» пару лет назад изменила состав участников. Почему?

- Швидше не змінила, а устабільнила. Через "шкільну" "Бомбу" за кілька років активних виступів пройшо чоловік тридцять. Але на вересень 2007 року всі вони закінчили школу і розпорошилися по містах неньки-України. Більшість осіли у Львові, ось цей кістяк і продовжив активні виступи. Плюс додався я — перший немлинівчанин у команді. Відтоді наш склад практично не змінювався — це теж вважаю нашим маленьким досягненням.

Какая игра на твоей памяти была самой напряженной по накалу и борьбе?

- Важко якусь одну виокремити. Згадується фінал Дніпровки-2009, коли лідером після кожного конкурсу ставала інша команда. Або гра за Суперкубок АКУ, коли ми після двох конкурсів вели в два бала, а в підсумку програли "Сборной Албании". Чи навіть фінал ВУЛ.

На какие темы у команды табу в плане юмора?

- Табу немає. Але тем, на яку жартує більшість, намагаємося уникати. Для україномовних команд стереотипними є жарти про політику, село... У нас цього мінімум. Актуалом теж беремо рідко — намагаємося жартувати про розумне, добре, вічне.

Не расстраивает тот факт, что на русском языке ваш юмор воспринимаются не так как на украинском?

- Расстраивает. Але ідеального не буває нічого, у нас ще є час для вдосконалення.

Кстати, об АКУ…До АМИКа вы там играли. Что вам дала Ассоциация КВН Украины?

- Основне, що дала — ми виступали по всій Україні. Якби не АКУ, ми б ніколи не побували в Ужгороді, Черкасах, Кременчузі, Кривому Розі, Білій Церкві. Це перший плюс — виступаєш в різних залах, підлаштовуєшся під різну аудиторію. Складно, але цікаво. Другий плюс — це фестиваль в Затоці, таке собі українське міні-Сочі. Тусовка своя, практично рідна. Навіть не граючи в АКУ наша команда майже повним складом їздить на фестиваль — суто для відпочинку.

Кто чем занимается в повседневной жизни? (учеба, работа и т.п.)

- Валік і Рома (звукач) студенти. Всі інші працюють — по спеціальності або ні. Один заробляє на життя гумором.

Кто у вас в команде пишет материал?

- Намагаються всі.

Приходилось ли когда-либо пользоваться услугами «наемных» авторов?

- Ну якщо розрахунок пивом — це "найм", то так. Іноді просимо допомоги у друзів.

Кстати, как считаешь, почем у в Донецке «Бомба» настолько популярна?

- Наразі не знаю, наскільки популярна "Бомба" в Донецьку. Думаю, україномовні команди завжди будуть популярні на Сході. Бо хоч населення тут і російськомовне, коріння у більшості — українське. І українська мова для них — це якийсь момент ностальгії, можливо навіть на генетичному рівні. Ну якось так...

Не расстроена команда, что второй сезон подряд будете играть в ВУЛе, не смотря на чемпионство?

- Ми реально оцінюємо свій рівень і розуміємо, що нам рано переходити в лігу рангом вище. Тому попрацюємо ще сезон в ВУЛ. Сподіваюся, будемо виступати як мінімум не гірше, ніж минулого сезону.

Что для тебя главное в жизни?

"Главное в этой жизни — не потерять себя, где бы ти ни был — в Киеве или Лиссабоне".

Что ты можешь сказать о популярности КВН?


- Думаю, зараз КВН на піку свєї популярності. Звичайно, "раньше" і трава була зеленіше, і небо синіше, і КВН смішніший.

Які ваші жарти подобаються вам самим?

- Як це не банально, нам подобаються всі наші жарти. Скажу більше, якщо жарт нам не подобається, ми ніколи не понесемо його на редактуру і, тим більше, не покажемо на сцені.

Хто придумав вже легендарний "Троянський кінь" від "Бомби"?

- Найцікавіші речі з'являються спонтанно. Троянський кінь — черговий цьому доказ. СТЕМ на півфінал ВУЛ у нас був практично написаний за півроку до гри. Ідея була така — до героїв казки "Рукавичка" прийшов міліціонер. Далі конфлікт, дурні діалоги, несподівані персонажі. Нам подобалося, а редактори першого ж дня сказали: "Ні. Принесіть завтра щось нове". Ось і засіли ввечері писати щось нове. Головна вимога була — придумати СТЕМ, який буде смішний вже з першої ж фрази, зав'язки ситуації. Варіантів перебрали багато, як дурний приклад я пропонував "Одного разу в Троянському коні". Записали всі "заголовки", що надумалися, в блокнот, і лягли спати. Вранці переглянули ці ідеї свіжим оком і зрозуміли, що Троянський кінь — ідеальний варіант. Подзвонили в Рівне — виявилося, там в театрі якраз ставили виставу про Спарту, тож з костюмами теж проблеми не було. Практично весь текст накидали за три години. З нуля — з архіву вийняли тільки пісню "Катапульта а-я-я-яй", яка залежалася ще від минулого сезону Слобожанки (Дєд її вирізав, до речі). Принесли на редактуру — правки були мінімальні.

Союза КВН Донбасса
Переглядів: 855 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>