ФлайzZzа відсвяткувала 10-річний ювілей. ФОТО - 3 Жовтня 2010 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Субота, 27.04.2024, 13:00
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2010 » Жовтень » 3 » ФлайzZzа відсвяткувала 10-річний ювілей. ФОТО
ФлайzZzа відсвяткувала 10-річний ювілей. ФОТО
20:41

Трьохгодинним концертом в рідному Луцьку відзначив свій день народження луцький гурт «ФлайzZzа» – 1 жовтня колективу виповнилось 10 років.

Дійство влаштували 2 жовтня при вході у центральний парк культури та відпочинку. Потанцювати та послухати музику прийшло більше тисячі людей – здебільшого молодь.

За задумом ювілярів на концерт запросили тих, хто впродовж 10 років всіляко допомагав команді розвиватись. Серед них були друзі-музиканти, співаки, звукорежисери, ведучі, танцюристи.

Публіку цього вечора розважали рівненський гурт «От вінта», хлопці з Івано-Франківська – гурт «Кораллі», луцький джазовий колектив «Резус Блюз», місцевий жіночий фольк-гурт «Сусіди», ді-джей з Луцька Njoi, шоу-балет «Аванте» та брейкери з «Iron City». Ролі ведучих довірили досвідченим радійникам – Сергію Ткачуку та Олексію Курбану.

Програма концерту дещо відрізнялась від заявленої напередодні. Так, присутні не побачили співака Сашка Положинського з гурту «Тартак» та його колегу Сергія Присяжного з групи «Мотор’ролла».

Один з лідерів «ФлайzZzи» Тіма (Андрій Тимчук), розповів, що вони до останнього дня не знали чи вдасться приїхати Положинському і Присяжному.

«Сєня (Сергій Присяжний – «ВН») застудився і зліг зі страшною ангіною. А Положик (Сашко Положинський – «ВН») мав у Києві виступ на фестивалі «Рок Січ», тому приїхати просто не встиг – пояснив він.

Розпочали концерт на годину пізніше, дочекавшись поки зійдеться люд. Першим на сцені з’явився луцький ді-джей Njoi. Під його музичний супровід поблизу головної сцени свою майстерність продемонстрували юні брейкери з гурту «Iron City».

Одразу після виступу ді-джея та танцюристів на сцену вийшов гурт «Резус Блюз» на чолі з Галиною Конах. Колектив підготував «ФлайzZzі» сюрприз – власну інтерпретацію пісні іменинників «Наворочено-Різдвяна». Оскільки у пісні йдеться про мандарини, Конах покликала на сцену Тіму та подарувала йому оберемок цих фруктів.

Після цього публіка відривалась під рокабілі від рівнян з «От вінта». Вокаліст гурту Юрій Журавель не скупився на жарти та протягом усього виступу спілкувався з молоддю.

«Я знаю флайзюків ще з 1997 року. Познайомились в Луцьку на фестивалі «Перлини сезону». Мали багато спільних концертів, бувало, що аж набридали один одному. Бажаю їм не втрачати отієї їхньої придуркуватості», – висловився Журавель.

По тому на сцену вийшов ще один товариш іменинників – арт-директор луцького клубу «Майдан» Славко Мазурок. Він привітав своїх друзів і оголосив, що в якості сюрпризу виступлять івано-франківські «Кораллі». До слова, про цей гурт в афішах дійсно не йшлось.

Сам виступ «ФлайzZzи» тривав більше години. За цей час вони тричі змінювали свої строкаті костюми. Виконували як старі пісні, так і композиції з нового альбому, який матиме назву «Глобальне потепління» і вийде цієї осені. Деякі старі пісні виконувались у новому звучанні.

Разом з винуватцями святкового концерту спільні пісні виконали дівчата з фольклорного колективу «Сусіди». А під час виконання пісні «Мати казали», яка увійде до нового альбому «ФлайzZzи» та на яку вже знятий кліп, на сцену вийшли ще й танцюристи з шоу-балету «Аванте». Під час виконання цієї пісні на сцені було 17 людей.

«Ми сьогодні почуваємось Іво Бобулом та Лілією Сандулесою, бо вже десяточка стукнула. Бачите, які ми нафаршировані вийшли – ми сьогодні круті перці, бо іменинники», – лунало зі сцени.

Також під час свого виступу музиканти «ФлайzZzи» пригадали і про нещодавню трагічну смерть відомого луцького шоумена В’ячеслава Добжанського, який, за словами Тіми, «у 90-х роках постійно організовував в Луцьку рок-концерти, на яких ми росли». Пам’ять про Добжанського вшанували хвилиною мовчання.

Насамкінець музиканти-іменинники подякували усім, хто прийшов на дійство, висловили і подяку усім тим, хто допомагав в організації заходу та підтримував гурт протягом усіх десяти років їхнього існування.

«За десять років існування гурту, дощ під час нашого виступу йшов лише один раз. Ми дуже раді, що ви всі прийшли, а погода в рідному Луцьку не підвела», – подякували музиканти.


За метеріалами  http://www.volynnews.com/news/culture/flayzzza_vidsvyatkuvala_10-richnyy_yuviley_foto/

Переглядів: 788 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>