"Оптом дешевше" чемпіони ліги КВН "Волинь" - 27 Травня 2011 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Вівторок, 23.04.2024, 11:03
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2011 » Травень » 27 » "Оптом дешевше" чемпіони ліги КВН "Волинь"
"Оптом дешевше" чемпіони ліги КВН "Волинь"
11:12
Завершився третій сезон ліги КВН «Волинь». 26 травня у Палаці учнівської молоді міста відбулась фінальна гра сезону, у якій взяло участь шість команд, які зіграли чотири конкурси. У запеклій боротьбі за титул чемпіона змагалися дві тернопільські команди «Кабмін» та «Оптом дешевше», лучанки «Емансіпе», команда зі Львова «Коліжанки», «Тра-та-та 36 км» з Новояворівська, а також збірна Хмельницького і Черкас «Острів свободи».

Окрім переповненого залу на жарти реагували й члени журі, які завдяки своїм оцінкам вирішували долю фіналу. До складу суддівської колегії увійшли головний редактор інтернет-видання «Волинські новини» Юрій Ричук, заступник редактора газети «Відомості.UA» Михайло Гарщаль, журналіст газети «Сім’я і Дім» Андрій Собуцький, лідер гурту «ФлайzZzа» Андрій Тимчук , вперше головував в журі, ведучий радіостанції «Луцьк» Сергій Ткачук. За традицією, ведучий гри Андрій Зубенко, редактори Олександр Мельник та Руслан Місюк також завзято виконували свою місію.

 За кількістю балів останнє місце посіли гумористи з міста Новояворівськ, чемпіони минулого сезону ліги КВН «Волинь», команда «Тра-та-та 36 км». Виявилось, що у їх команді грає найбільш совісний хлопець. Він не лише сам собі виписує штрафи у податковій, а й завжди передзвонює дівчині після сексу. Якщо дятла напоїти ред булом, то вийде непоганий перфоратор, – жартувала команда на капітанському біатлоні. Був у залі та не виходив на сцену щоб допомогти  команді екс-капітан "Тра-та-ти" Назар Бійчук.

Команда КВН «Острів свободи» продовжили тему з попередньої гри про місцеве телебачення. Хлопці розповіли про те, що їм настільки сподобався наш телеканал «Аверс», що вони вирішили створити свій. Ефір їхнього каналу «КАверс» був наповнений профілактикою, замість ретрансляції «Ren TV». Також він включав в себе соціальну рекламу про те, що директор нашої ліги Валерій Пельц залишився один такий активний. На розминці капітан команди зізнався, що любить Луцьк, за те, що у нього тут живе дівчина і він рідко її бачить. Жартували КВНщики і про своє рідне місто: «У продавщиці хмельницього ринку народився внук, і тепер вона баба базарна». Повідали нас також про найкращий протизаплідний засіб «Ми-живемо-з-тещою-в-одній-кімнаті» – ніяких думок про секс. На візитці зробили річ, про яку давно мріяли багато присутніх у залі: потрощили магнітофон, по якому грала «Барбара Стрейзенд». Капітан команди «Острів свободи» Олексій Сорокін одержав звання кращого актора Ліги.

Жіноча команда «Емансіпе» виступала у рідних стінах. Дівчата не без допомоги хлопців жартували про випускні вечори у провінційних школах, про важку жіночу долю. Скористалися дівчата також жартом першого півфіналу, коли на розминці команда «Наслідки політехніки» заявила, що вони носять на ногах тюлі. Порівнювали життя з програмою передач: спочатку «Мій зможе», потім «Давай одружимось» і в решті решт «Зроби мені смішно». На капітанському біатлоні жартували про те, що у Луцьку поруч із нічними клубами помітили зграю чупакабр, які згодом переміщалися до гуртожитків училищ. Як наслідок – четверте місце, непогана позиція як для новачка сезону. Голова журі Сергій Ткачук оцінив дівчат на розминці: поставивши усім командам по «двійці», а Емансіпе подарував ще один бал – трійку.

 Почесну бронзу Волинської ліги здобула тернопільська «важка артилерія» – команда КВН «Кабмін». Спонсором команди стали їх мами з Італії. «Швидкість звуку в селі вимірюється кількістю прокльонів на секунду», «Акція від діджус «ГігаДруг». Долучи до друзів Степана Гігу, і отримай касету в подарунок», «Кур’єрська служба «Равлик». Нас хоч за смертю посилай», «Новий мобільний телефон «Воно». Воно ще й дзвонить» – такими жартами розкидалася команда на біатлоні. Частина жартів була своєрідним продовженням попередньої гри, де відбувався конкурс «МаневичіБачення» з Андрієм Мацевком. Призовий фонд 2 000 грн

Впевнено ввійшли у трійку лідерів, зайнявши друге місце, команда КВН «Коліжанки» зі Львова. До речі, дівчата зовсім небагато відстали від переможців, долю вирішили чотири десятих бала. Коліжанки за традицією вбивали наповал своєрідністю гумору. «Нічого так не смішить начальника митниці як декларація про його доходи», «працівники Ейвон не вірять в кінець світу, бо у них продукції ще до 2015 року». Беззаперечно, Луцьк полюбив цю команду, а особливо Христю, яка всіх «вирубує». Вітаємо дівчат зі сріблом. Призовий фонд 3 000 грн.

Переможцем гри та володарем золотої салатниці стала тернопільська команда «Оптом дешевше». Мабуть, ніхто в залі не залишився байдужим до гумору гостей. Яскравий початок, нищення прямо на сцені клавіатури, надав хороший ритм виступу. Пропонуємо до уваги найкращі жарти, які пролунали з їх вуст: «Україна готується до Євро-2012, як 14-річна дівчина до дискотеки. Хоче щось показати, а нема що», «Свідок Єгови одружився на консультанті Ейвон: тепер журнал «Вартова вежа» пахне». «Дружині фізрука не позаздриш, бо раз, два, три і закінчили», «Чоловік, який плакав на похоронах тещі отримав Оскар за найкращу акторську гру», «Дівчина Оксана кинула свого темношкірого хлопця, довівши, що людина пішла від мавпи». Отже, кубок переможця разом із грошовою нагородою у розмірі 5000 гривень впевнено поїхали до Тернополя.

Кращим гравцем сезону визнано Олексія Сорокіна з "Острова свободи".

Найсильніша гра сезону позаду, попереду чергові сезони ліги КВН «Волинь», яка стартуватиме з вересня. Організатори пообіцяли командам-фіналістам автоматичний прохід у наступний сезон. Гру, за традицією, можна переглянути в ефірі телеканалу «Аверс».

Результати гри:
1. Оптом дешевше (Тернопіль) - (4,6+4,6+1,0+5,4)=15,6
2. Коліжанки (Львів) - (5,0+4,0+0,7+5,4)=15,1
3. Кабмін (Тернопіль) - (4,8+4,0+0,8+4,8)=14,4

4. Емансіпе (Луцьк) - (4,2+4,4+0,6+4,4)=13,6
5. Острів свободи (Хмельницький-Київ-Черкаси) - (3,8+3,4+0,4+5,0)=12,6
6. Тра-та-та 36 км (Новояворівськ) - (4,0+3,6+0,5+3,4)=11,5


Анастасія Передрій
Молодіжний портал Волині



Всі фото в офіційній групі  ліги Вконтакті

Переглядів: 1577 | Додав: africanrace | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 4
0  
4 <Степанович.   (23.06.2011 03:57) [Материал]
Здається мені, що не лише цей жарт був "не оптовий" протягом сезону...але це ж тільки здається...

0  
3 <Мuxas   (09.06.2011 13:13) [Материал]
Жарт: Україна, готується до Євро, як дівчинка в 14 років до дискотеки - хоч нічого нема, але треба щось показати - не Оптовий. Це творіння належить команді КВН "Полігон" Острог, яка до речі приїде на наступний сезон

0  
2 kvnvolyn   (30.05.2011 01:09) [Материал]
На днях буде, воно вже змонтоване чекаємо коли нам його віддадуть

Одразу на сайті зявиться, слідкуйте за сайтом

0  
1 <ентер   (30.05.2011 00:43) [Материал]
коли відео буде можна глянути??
якшо вже є, то киньте ссилку..

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>