Дискваліфікація команди - 10 Січня 2010 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Четвер, 18.04.2024, 23:03
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2010 » Січень » 10 » Дискваліфікація команди
Дискваліфікація команди
13:06


Шановні відвідувачі сайту, 
 глядачі Ліги КВН "Волинь" та "Студентської КВН ліги Луцька" напередодні Нового Року в місті Івано Франківську відбулась неординарна в КВН середовищі подія, зумовлена дискваліфікацією команди КВН "ІнТім" (Івано-Франківськ), яка була учасником "Студліги Луцька". Для повного розуміння ситуації , яка сталась розміщую 
                                                                       статтю в оригіналі.

"26 грудня 2009 року в приміщенні конференцзалу Західно-Українського економіко-правничого університету відбулися загальні збори Івано-Франківського Клубу КВН, в яких взяли участь представники команд КВН та керівництво Клубу. Загальними зборами було прийнято рішення: 


1. Дискваліфікувати команду КВН "InTeam" («ім. Довженка»), тим самим унеможливити участь цієї команди у Відкритому телевізійному Чемпіонаті студентських команд КВН «Кавалєрка».
2. Рекомендувати представникам команди КВН "InTeam" («ім. Довженка») не брати участь в Чемпіонаті «Кавалєрка» у складі інших команд. 
3. Командам Івано-Франківського Клубу КВН рекомендовано не брати участь в іграх, турнірах, лігах, концертах, шоу, тощо, якщо організатори співпрацюють з командою КВН "InTeam" («ім. Довженка»). 

Такі жорсткі санкції Івано-Франківським Клубом КВН до команд КВН застосовуютьсяться вперше (надіємось востаннє). 
Причиною такого рішення Загальних зборів Івано-Франківського Клубу КВН є:

Систематичний плагіат команди КВН "InTeam" («ім. Довженка»), використання сценаріїв та жартів команд КВН, які входять до Івано-Франківського Клубу КВН на виступах в інших західно-українських лігах, а в Івано-Франківську – плагіат інших ліг КВН.

Тим самим команда КВН "InTeam" («ім. Довженка») створила несприятливі умови для команд КВН та Івано-Франківського Клубу КВН, а саме:
Неможливість брати участь командам Клубу в тих лігах де бере участь вищезгадана команда:
Погіршення подальшої співпраці Клубу з іншими західно-українськими лігами КВН;
Неможливість участі команд КВН з інших міст в Чемпіонаті «Кавалєрка», оскільки їхній матеріал вже відомий глядачам в інтерпретації команд КВН "InTeam" («ім. Довженка»).
Некоректні висловлювання, прямі і опосередковані образи представниками команди КВН "InTeam" («ім. Довженка») інших гравців та команд КВН, які грають в Чемпіонаті «Кавалєрка».

Дискредитація Івано-Франківського Клубу КВН та створення загрози позитивного іміджу Клубу.


РІШЕННЯ:


У звязку з ситуацією, що склалась, та з підтвердженням використання не власного матеріалу на іграх в Луцьку,"Студентська КВН ліга Луцька", як структурний підрозділ Ліги КВН "Волинь" прийняла рішення , дискваліфікувати команду КВН "InTeam" («ім. Довженка») з подальшого розіграшу "Студентської КВН ліги Луцька".



Виконавчий директор "Студентської КВН ліги Луцька"              Майя Варченко

Керівник "Студентської КВН ліги Луцька"                                        Руслан Місюк

Директор Ліги КВН "Волинь"                                                                Валерій Пельц



Переглядів: 2086 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 3.1/11 |
Всього коментарів: 571 2 3 4 5 6 »
0  
57 <Андрій   (26.01.2010 21:14) [Материал]
Не знаю звичайно чи з пафосом чи ні писав А-Ля наглядач, але народ ми полюбили Форс-Мажор, вони нам показали що Волинь це Волинь і ніхто не сміє її ображати, показали що Волиняки це класні, душевні люди.......У Волиняк горять очі,горять як у справжніх КВНщіків......А респект їм за те що вони дотримуються планки поставленої їхніми попередникими Вірусами, Літрами, Лідерами прокату, вони її впевнено і достойно тримають і сподіваюсь що в березні вони її ще вище піднімуть........

0  
56 <ТАТКО   (26.01.2010 01:45) [Материал]
а тему справді треба закрити.......я гравець колишньої команди "IN team".....і просто я ЗА те що б ця тема була закрита.....просто багато цього бруду звучить просто від людей які до КВНу не мають ніякого значення...... я з багатьма з вас здружився і мені накакати на всі негаразди.....ВІ мої друзі і все......
дякую....

0  
55 <ТАТКО   (26.01.2010 01:40) [Материал]
КРИСА.......чому люди які зараз не грають в КВН мають приходити на збори?? дискваліфікація....все......якби ми ще були командою "інтім" - тобі без "Б" .....прийшли й відповіли на всі ваші питання.....
а що могло б бути серйозніше???
ніїхто з КВН-щиків не хоче вітатись?? ахахах.....наприклад я спілкуюся і товаришую з багатьма людьми (квн-щиками) зі Луцьку , Львову , Вінниці, Одеси.....
І цей весь бруд.....від мене ніодного кривого слова не було в сторону ЛУцьку чи інших команд....... так що будьласка без гонів...))

0  
54 <А-ЛЯ НАГЛЯДАЧ   (25.01.2010 16:53) [Материал]
Знаєте, коли до нас приїхала команда Форс-Мажор, я зрозумів, що квнщики на волині не міняються, вони залишилися такими ж позитивними,невгамовними, крутими. Вийшли на прогон - всі жарти класні, топові! редактора кажуть: залишаємо сценарій без змін! а вони кажуть:ні, ріжте нам сценарій, панове редактора, ріжте не жалійте, ми як всі і очі нам горять!! йшли вони по вулиці - стомлені, але довольні з високоякісно виконаної праці, і побачили раптом кошеня. В Світулі був останній бутерброд!! а вона взяла і віддала кошеняткові, от така добра дівчинка!!квнщики з форс мажора - справжні лапулі, прикладайте їх до рани для найшвидшого загоєння... шануймося)))

0  
53 byrshtun-yantarik   (25.01.2010 14:50) [Материал]
Ото то да!!!Мене аж дрижака пройняла коли прочитав всі коменти зразу.Скажу вам як колишній КВНщик і людина яка має в КВНі хоч якийсь досвід.Не можна так сильно гнати один на одного.Я розумію що команда "Інтім" є дискваліфікованою з ліги.Не знаю всієї точної інформації за що,але думаю що за просто так такого скандалу не було б.Тому попрошу вас люб"язні друзі КВну,фанати КВНу,КВНщики особисто,будь ласка майте хоч трішки почуття гідності і любові до ближнього,не ляпайте на сайті флудних какашок бо дико читати його не тільки постійним користувачам а й особливо тим людям які вперше його відвідують,той наш Волинський сайт.Пропоную закрити цю тему для обговорення якимись приємнішими коментарями аніж облиттям брудом один одного.Чесно скажу ну дуже не приємно читати тут всю цю охінею і гони і погрози.Попереджую востаннє:не потерплю тут нецензурної лайки та поганих висловлювань будь про кого.Тому всі ті хто ще будуть тут лаятися будуть видалені з сайту без права поновлення а коменти видалені і не прочитані ні ким.Не ображайтесь але всьому є своя межа.Вибачте якщо дуже зухвало написав.Франківськ вам величезний привіт від старого Сірожки -Віруса,Куцику брату-окремий респект.З вірою і правдою в світле майбутнє ваш ведучий КВНу на Волині- Сергій Абрамчук.

0  
52 <Свєтік   (24.01.2010 23:50) [Материал]
Sprite-умнічка!!!!!!! І ми Вас любимо, скоро приїдемо=)))))

0  
51   (24.01.2010 21:07) [Материал]
Sprite, кросавчег:)))

0  
50 defaultNick9026   (24.01.2010 20:34) [Материал]
Якісь технічні неполадки дозволяються мому ніку набувати такої екзотичності, але якщо зайде в профіль, то це таки я.

Хочу ще попросити вибачення у Волинського форуму та ліги, за такі прикрі інцеденти, весь цей бруд і спам. Повірте, ми зробимо все, щоб таке більше ніколи не повторялося. Любим вас, приїзджайте частіше. А вашій лігі тільки успіху і процвітання wink З повагою, Sprite.


0  
49 defaultNick9026   (24.01.2010 20:28) [Материал]
Ого-го! Доброго дня, Волинські колеги. Я адміністратор Івано-Франківського сайту КВН kvn.if.ua, а також по сумісницву учасник команди КВН "Post Scriptum". Пишу зараз відкрито, а головне - ВІД СЕБЕ! Тому що я почитав попередні коментарі і дещо припух. Не знаю, хто такий користувач Ігорко, і чому тут "Спрайта" згадали вже декілька разів, тому в цій темі я пишу вперше! Получилось недорозуміння.

А тепер по Інтіму. Хлопці, якщо б я вам ще щось хотів би сказати - я це скажу від свого ніку і ховатися не буду! Навідміну від вас я все можу писати особисто від себе, а коли зустірнемось, все це саме повторю в очі, тому якщо ви в попередніх постах десь вбачили мене, просто знайте, що ви помилились. Але це пусте, бо попередні пости для вас занадто чемні, занадто ласкаві і привітні, з вами треба пожорстокіше.

Давайте будемо відверті, поки ви не прийшли на збори клубу і не пояснили чужі жарти у ваших сценаріїях на інших лігах - ви криси! Наглі, безвідповідальні і підлі криси. Я думаю тут зі мною кожен погодиться, тай наваіть ви погодьтеся. А як по-іншому назвати людей, які зібрали одні з кращих жартів команд і поїхали з ними на інші ліги без жодного відома авторів цих жартів? Ваша дискваліфікація - це найлегше, що для вас придумав наш Івано-Франківський клуб, тому тіштеся, бо могло бути все серйозніше. А з такою повіденкою неодмінно буде. У всі ліги, де буде помічена хоч одна команда з Франківська без відому клуба, хоч одне злодійське прізвище - ви будете дискваліфікова. Ваша КВНівська кар*єра завершина і можете з цим змиритися. Ви дорослі люди і знали на що йшли. Жоден КВНщик з вами тепер навіть привітатися не захоче, а ще всі дуже сильно чекають вас на зборах, а ще краще, заходіть на фуршет!

Нащо зараз оці ваші вздохи, погрози? Перед смертю не надихаєшся, вже все, гейм овер. Можете заспокоятися і переходити до інших справ, вчіться, грайте доміно, пийте пиво, но точно не в КВН грайте. А і ще, банити і видаляти з Франківського сайту я особисто не хотів, але після декількох коментарів зрозумів, що таки треба. Подякуйте користувачеві-провокатору "HRonу". І щоб наш форум не перетворився у щось таке подібне, яке зараз коїться тут, довелось вас постирати і забанити. А Хуліган сам знає, за що забанений. По-більше репутацій піднімай з матами wink На тому все. ВСЕ, ЩО ВІДБУЛОСЯ З ВАМИ, ВИ ВСЕ ЦЕ ЗАСЛУЖИЛИ! І на тому крапка.


0  
48   (24.01.2010 20:25) [Материал]
Ви замітили, як після мого першого комента, який був під номером 46, всі почали писати, тільки добре, та позитивне. Ну хіба КВН це не прекрасна гра, тут тебе розуміють з пів-слова. Молодці!!! Так тримати!!!

1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 51-54
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>