"ЧистоГон" переміг в третьому чвертьфіналі ліги КВН "Волинь" - 18 Грудня 2011 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Середа, 01.05.2024, 17:07
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2011 » Грудень » 18 » "ЧистоГон" переміг в третьому чвертьфіналі ліги КВН "Волинь"
"ЧистоГон" переміг в третьому чвертьфіналі ліги КВН "Волинь"
00:41
Справжнє свято гумору влаштували 17 грудня на сцені Палацу учнівської молоді Луцька учасники третього чвертьфіналу Всеукраїнської ліги КВН "Волинь". За чотири путівки до півфіналу в цій грі боролись сім команд: "Фававу" Рівне, "ЧистоГон" Збірна Західної України, "ВІНС" Вінниця, "Волиняки" Володимир-Волинський, "Пазітів" Львів, "Вікенд" Тернопіль, "Збірна Острозького району".

Команди грали чотири конкурси: візитку, розминку, дуель і СТЕМ. Оскільки цей сезон, в лізі "Волинь", носить назву "Євро сезон",  командам було поставлене завдання жартувати на тематику майбутнього Євро 2012 і про все що з цим пов'язано.

Оцінювати майстерність та кмітливість команд взялось журі вже  традиційно для волинського КВН в складі: журналістів Михайла Гарщаля та Андрія Собуцького, радіоведучого Сергія Ткачука, лідера гурту "ФлайzZzа" Андрія Тимчука, та директора ліги КВН "Волинь" Валерія Пельца. На незмінних місцях були і редактори ліги Руслан Місюк та Олександр Мельник.

Передноворічний настрій забеспечив ведучий Андрій Зубенко, який зявився на відкритті гри в обра
зі Діда Мороза. В цій грі ведучий був і учасником багатьох жартів команд, зокрема Збірна Острозького району передала йому вітання з фестивалю, яке приїхало на сцену в дитячому візочку. Гості з Острога продемонстрували свої інтелектуальні жарти, які так припали до душі волинській публіці. В конкурсі дуель команда здобула максимальний результат дякуючи майстерній пародії на Кузьму Скрябіна, та мініатюрі про уроки музики для Руслани.

Тернопільський "Вікенд" підкупив зал з самого початку, адже хлопці вийшли в образах нашумівших "Казаків". В такому ж активному темпі команда провела всю візитку, але решта конкурсів видалась для тернополян не такими вдалими.
Соціальну рекламу про фонтан в центрі Луцька розповідали хлопці з львівського "Пазітіва". Команда "Волиняки" показала як дають хабарі в університетах різних міст України. Наймолодша команда гри "ВІНС" представляла місто з славетними КВН традиціями, і як показала гра вони гідно відстояли честь Вінниці.
Рівненська команда "Фававу" зробила ставку на акторську гру і отримала гідні бали за це.
Беззаперечними лідером гри виявилась команда "ЧистоГон", яка отримала найбільш глядацьких оплесків цього вечора. А відповіді "чистогонців" на розминці були на найвищому рівні.
В результаті гри третій чвертьфінал Всеукраїнської ліги КВН "Волинь" завершився перемогою західноукраїнського "Чистогону". До півфіналу також потрапили команди: "Фававу", "І так далі", "Вікенд" і "Пазітів".



Результат гри

1. ЧистоГон (збірна Західної України) - 15,35
2. ФАВАВУ (Рівне) - 14,65
3. Збірна Острозького району - 12,8
4-5. Вікенд (Тернопіль) - 12,45
4-5. Пазітів (Львів) - 12,45

6. ВІНС (Вінниця) - 12,2
7. Волиняки (Володимир-Волинський) - 10,8

Нагадаємо, що в півфінали пройшли ще 8 команд: "Аварія", "Оптом дешевше", "Ех Тамара", "Хлєба і зрєліщ", "Емансіпе", "Кабмін", "Острів свободи", "Без пантов".






























Переглядів: 1422 | Додав: africanrace | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>