Цікавий турнір для молодих кавеенщиків - 16 Листопада 2010 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Понеділок, 29.04.2024, 12:49
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2010 » Листопад » 16 » Цікавий турнір для молодих кавеенщиків
Цікавий турнір для молодих кавеенщиків
19:53
13 листопада у львівському кіноконцертному залі ім.О.Довженка відбувся останній четвертий півфінал змагань Всеукраїнської профорієнтаційної гри «ПОУМУ», які проводяться серед учнівської молоді у формі КВН. Про це інтернет-видання «Волинська правда» повідомили в ОЦЗ Волині.

Гра організована Міністерством освіти і науки України та Державним центром зайнятості задля відновлення престижу робітничих професій.


Волинь на цьому конкурсі представляла команда із Луцька «NEW-Формат». Змагалися у гуморі та дотепності наші земляки із командами «Royal Flush» (Закарпатська обл., м.Мукачево), «Вибір є» (Львівська обл., м.Старий Самбір), «Карпатські приколісти» (Івано-Франківської обл., м.Калуш) та «Кадри» (м. Тернопіль).


Змагання були надзвичайно запеклими і відбувалися у три етапи: візитівки-презентації професій, бліц-турніру капітанів команд, музичного конкурсу. Ведучі гри змушені були стишувати емоції вболівальників, які наполегливо підтримували свої команди.

«NEW-Формат» жартував та водночас знайомив із професіями художника та електрослюсаря. Нагородою за влучний гумор і майстерні виступи волинян були щирі усмішки глядачів та бурхливі оплески зали. Впевнені, що інтелігентність, яскравість, талант наших земляків не залишив нікого байдужим, – зазначають в ОЦЗ.


Лучани отримали від журі диплом «За артистизм та виконавську майстерність».

Ця нагорода стане для молодих учасників команди стимулом до розвитку творчих здібностей, талантів, та, водночас, слугуватиме певним уроком, що спонукатиме до самовдосконалення і досягнення нових вершин. Кожне змагання – це випробування на стійкість, витривалість і мужність. Юні волиняни його достойно витримали і тепер очікують від усіх прихильників підтримки в інтернет-голосуванні, що проводиться на сайті «ПОУМУ» http://poumu.com.ua/.
Переглядів: 679 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>