«Аварія»: «КВН – це свято гумору» - 14 Лютого 2011 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Субота, 11.05.2024, 09:33
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2011 » Лютий » 14 » «Аварія»: «КВН – це свято гумору»
«Аварія»: «КВН – це свято гумору»
20:47
Рівненщина багата на успішні команди КВН. Цю традицію не порушує команда «Аварія», переможці фестивалю «Шумний балаган-2010», володарі Кубка Луцька 2005 року, фіналісти Першої української та Слобожанської ліги. Відтепер до активу своїх перемог молоді люди можуть також віднести Перший всеукраїнський Кубок Любарта, який вибороли вчора у Луцьку. Одразу після оголошення результатів і відбулось наше спілкування з КВНщиками…

Хлопці, вітаю вас з перемогою! Скажіть, цікаво брати участь в іграх за кубки?

Однозначно цікаво. Якщо ігри в рамках якоїсь ліги проходять з відчуттями конкуренції, то боротьба за кубки це більш схоже на дружній бенефіс команд, на який ти приходиш як на свято гумору. Хоча, КВН це і є, по суті, свято. Свято гумору.

Сподівались сьогодні на перемогу?

З огляду на те, що з нами були реально сильні суперники, ми якось і не бралися прогнозувати хто переможе, усі ж чули де ці всі команди перемагали. Задоволені своїм здобутком, раді, переповнені емоціями і хочемо виступати ще.

 До речі про виступи. Чому ви не граєте у нашій Волинській лізі?

Головна причина і проблема цього прикрого факту – відсутність часу. Ми ітак ледь викроюємо час на репетиції, а про ігри взагалі варто промовчати. Ну і, звичайно, фінансовий фактор, адже витрачати такі шалені гроші на дорогу з Рівного до Луцька (18 грн) – це нам не по кишені! (Сміються,-авт)

Запитання до капітана команди Миколи Коваля. У Тебе дуже шикарний голос, не хотів би Ти зайнятися вокалом серйозно?

Я вже старий, мабуть, для такого діла… Але я чув, що скоро будуть роковини Фабрики Зірок (Сміються,-авт). Можна буде спробувати себе. Ну а насправді, я любитель цього діла, і ставати професіоналом не вважаю за потрібне.

А в Луцьку часто буваєте?

Звичайно. Частенько, адже це найближчий до Рівного обласний центр, можна навіть сказати, що Луцьк і Рівне – міста-побратими. І дружба між ними дуже і дуже міцна!

Ну що, хлопці! У вас ще попереду святкування і фотосесія з кубком, тому не буду вас затримувати. Успіхів та креативу Вам!

Розмову вела Анастасія Передрій

Переглядів: 932 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>