Архів матеріалів - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
П`ятниця, 26.04.2024, 02:39
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » Архів матеріалів

</P> 14 травня, в Палаці учнівської молоді міста Луцьк в рамках фестивалю „Студіналія” відбувся «Студентський кубок з Брейн-рингу» . Організований Волинською обласною організацією Народно-демократичної ліги молоді». За кубок змагалися студенти різних навчальних закладів Луцька. Команди були із ВНУ, ЛНТУ, кооперативного, медичного, коледжів, а також із ВДКТБ, ЛГУ та ВІЕМ-му. Інтелектуальні ігри для розумної молоді, можливість перевірити свої здібності, позмагатись у спритності, відчути дух побратимства та суперництва – це брейн-ринг – гра для „продвинутої” молоді.

Дійство розпочалося о 19 годині. Для гри зареєструвалися 10 команд, серед яких одна експерементальна під назвою „Зоя”. Зоя була фавориткою залу, але не ввійшла до пів ... Читати далі »

Коментуйте!

Переглядів: 1452 | Дата: 16.05.2009 Коментів: (6)

Загальна тема гри: "Літній відпочинок"

Команди зіграють чотири конкурси.

Візитка-

         "Збираємося в дорогу" (до 5 хв).

Біатлон- (зрозумуло, що без теми, але бажано, щось про відпочинок) ПІСЛЯ редактури має залишитися 12 жартів.

Капітанський-

         "Записки курортника" (до 2 хвилин)

Музичне домашнє завдання-

         "На човнику пісенька лунає"(до 6 хвилин).

Хвилини вказані не даремно. Цього разу за переліміт будуть жорстко зніматися бали.

Порада, коли засікаєте час, треба враховувати паузи на сміх залу, звичайно, якщо він є.

І ще. Для ... Читати далі »

Коментуйте!

Переглядів: 1308 | Дата: 05.05.2009 Коментів: (4)

Загальне враження від гри склалося гарне, якби забрати з неї розминку. Всю гру фактично зробили два конкурси ( стем та імпровіз ).Саме після цих конкурсів визначились два лідери, які і попали у фінал.

А зараз по кожній з команд окремо:

4."ВДУш" - загальний бал 26.6.

Чесно кажу всі вважали цю команду явним фаворитом гри, але не так сталося, як гадалося. Команда взяла нормальний старт в привітанні,тим більше завершували цей конкурс. Розминка: ніби досвідчена команда, але щось не пішло. В принципі як і всім командам в цьому конкурсі. Тож про нього я більше згадувати не буду. Імпровіз:- ШОК. Ідея співати імпровіз цікава, але співати треба вміти ( найслабший конкурс цієї команди в грі ). СТЕМ: хороший , смішний, але на рівні з усіма.

Жарти:

- мініатюра про естонських спринтерів,

- Б4 мімо,Д8 попав. А як ти здава ... Читати далі »

Коментуйте!

Переглядів: 1376 | Дата: 29.04.2009 Коментів: (4)

</P>

</P>

28 квітня в Народному домі «Просвіта», що у Луцьку, відбувся другий півфінал Ліги КВН «Волинь», організований Волинською обласною організацією Народно-демократична ліга молоді. Участь в якому взяли чотири команди − «Проти вітру»(м.Ковель), «Деформація» (студентська збірна Луцька), «Суд іде» (юридичний факультет ВНУ) та «ВДУш» (географічний факультет ВНУ).
Гра складалася з чотирьох конкурсів: привітання, розминка, імпровіз, стем.
Привітання команди відіграли досить рівно, що і засвідчили оцінки журі, яке цього вечора працювало в такому складі: Костянтин Яворський - редактор Ліги КВН «Волинь»,
Олександр Мельник – редактор Відкритої київської ліги КВН «ОтКлік», Андрій Зубенко –директор радіостанції « ... Читати далі »

Коментуйте!

Переглядів: 1494 | Дата: 29.04.2009 Коментів: (18)

Для тих, хто ще не знає. Тема імпровізу на другий півфінал:

"5 відмазок, щоб не поїхати садити картоплю".

Уперед за медалями.

Коментуйте!

Переглядів: 1184 | Дата: 26.04.2009 Коментів: (0)



  У вівторок – 28 квітня – в Народному домі «Просвіта» в Луцьку відбудеться вирішальна битва, для команд учасниць другого півфіналу Ліги КВН «Волинь».Організатором Ліги виступає Волинська обласна організація Народно- демократичної ліги молоді 

  28 квітня, о 19.00, за дві путівки у фінал боротимуться чотири команди, а саме:

«ВДУш» ( Збірна Волинського національного університету );
«Проти вітру» ( Ковель);
«Деформація ( Луцьк );
«Суд іде» ( Юридичний факультет ВНУ ).

  Саме ця четвірка буде веселити публіку змагаючись у наступних конкурсах: 

-Привітання 
-Розминка 
-Імпровіз  
-СТЕМ 
   
  Дві кращі команди отримають путівки у фінал, де з ними гратимуть ще три команди , переможці першого півфіналу «Позитивні віруси», «25 кадр», «Форс мажор». 

Нагадаємо що фінальна гра весняного сезону Ліги КВН «Во ... Читати далі »
Коментуйте!

Переглядів: 1304 | Дата: 23.04.2009 Коментів: (6)

Дорогі друзі!

     У ці світлоносні дні, коли весь християнський світ «єдиними вустами і єдиним серцем» прославляє Світле Христове Воскресіння - Великдень, прийміть наші сердечні поздоровлення з цим «Святом свят і Торжеством з торжеств» вічно живими словами:


Христос Воскрес! 
Воістину Воскрес!
... Читати далі »
Коментуйте!

Переглядів: 2334 | Дата: 16.04.2009 Коментів: (2)

 

      Чесно кажучи, був здивований виступом Бонусів. Зрозуміло, що "взяли" зал пісічно-сісечним гумором... Але, що радує... те що було більш-менш нормально збито. Нарешті, повикидали все, що раніше не заходило... Про старі анекдоти не ведеться мова. Це, щоб зразу не з"явилися тупі комєнти, наводжу приклад (один, а їх багато) про труси РЕЙД, що перевірено комах нема. Може, це ви придумали самі... Але ця реклама з"явилася на тєліку років вісім назад. І ті, команди, які тоді грали, відразу придумали цю річ. Я знаю, що вона смішна, але це називається шютка "ПОВЕРХНЕВА", тобто її може придумати пофіг хто. А це не є показник. Отака ще одна лекція.

       А загалом, якщо взяти виступи всіх трьох команд, Бонуси виглядали НА ГЛЯДАЧА найкраще. А причина проста: політех "пробував" нових акторів, а Деформатори пробували новий текст. Єдине, за що ще одна догана ... Читати далі »
Коментуйте!

Переглядів: 1718 | Дата: 08.04.2009 Коментів: (8)

   

       3 квітня ЛНТУ приймав гостей. В цей чудовий сонячний день в стінах Луцького національного технічного університету проходив концерт присвячений Дню сміху. В програмі концерту були представлені різноманітні номери за участю молодих талантів.

        А  родзинкою вечора були команди, учасники ліги КВН "Волинь": ”Деформація” ,”Бонуси” і вперше на сцені ЛНТУ з’явилася команда ”Форс-Мажор” . Команди показали прекрасну гру, чим і підкорили зал. Після закінчення концерту усі квнщики зібралися в дружньому колі і один-одному показали чим команди живуть, що в серці кожного з них. Дехто із капітанів навіть офіційно заявив  про те що жалкує, що  не навчається в ЛНТУ.

        Учасники концерту одноголосно вирішили, що Ліга "Воли ... Читати далі »

Коментуйте!

Переглядів: 1899 | Дата: 07.04.2009 Коментів: (9)

  1 квітня в палаці культури та дозвілля Волинського національного університету імені Лесі Українки було по справжньому весело. А причиною цьому став традиційний КВНівський турнір "Кубок ректора" , який вже втретє проходить у ВНУ. Організатором гри була Студентська рада ВНУ, яка тримає лідерство в організації подібних заходів в цьому ВНЗ.

Участь в грі брали лише команди найбільшого волинського вузу, а саме: "Бонуси" (збірна географічного факультету), "Суд іде" ( команда юридичного факультету), "ВДУш" (географічний ф-т) та команда "Позитивні віруси" з того ж таки геофака. 

Оцінювало майстерність команд , поважне жюрі у складі як квнщи ... Читати далі »

Коментуйте!

Переглядів: 1662 | Дата: 03.04.2009 Коментів: (6)

« 1 2 ... 51 52 53 54 »
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>