"23 квартал"- краща шкільна команда КВН на Волині - 22 Квітня 2011 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Четвер, 02.05.2024, 07:14
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2011 » Квітень » 22 » "23 квартал"- краща шкільна команда КВН на Волині
"23 квартал"- краща шкільна команда КВН на Волині
17:41
20 квітня за підтримки МГО "Волинська асоціація КВН" в Палаці учнівської молоді Луцька відбувся обласний профорієнтаційний турнір на тему: "Знайди себе у світі професій”, – повідомляє прес-служба обласного центру зайнятості. Учнівські команди змагалися у дотепності, гуморі, артистизмі. А ще переконували, що світ професій для них уже відкритий.

Учасниками суперфіналу профорієнтаційного турніру, організованого обласною службою зайнятості спільно з управлінням освіти і науки облдержадміністрації, стали одинадцять команд-переможців міських та районних конкурсів КВК:

«Кірпічь» (Поворська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. Ковельського району)
«Клас» (Шацька ЗОШ І-ІІІ ст.)
«Драйв» (Згоранська ЗОШ І-ІІІ ст. Любомльського р-ну)
«ДТП» (Цуманська ЗОШ І-ІІІ ст. Ківерцівського р-ну)
«Best-друзі» (Володимир-Волинська ЗОШ І-ІІІ ст. № 5)
«Кадри» (Несвічанська ЗОШ І-ІІІ ст. Луцького р-ну)
«23 квартал» (Комунальний заклад «Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. №23 Луцької міської ради»)
«КОП» (Камінь-Каширський НВК № 2)
«Професіонали» (НВК «Нововолинська спеціалізована школа І-ІІІ ст. № 1-колегіум»)
«Шанс» (Старозагорівська ЗОШ І-ІІІ ст. Локачинського р-ну)
«Професійний квартал» (Старовижівська ЗОШ І-ІІІ ст.).

Відкрила захід перший заступник директора обласного центру зайнятості Світлана Мишковець. Вона відзначила, що знання – це та сила, яка допоможе знайти професійну стежину, що обов’язково приведе до успіху. А щоб цікаво та дотепно представити та розкрити запропоновану тему, школярі готувались ґрунтовно – дізнались максимум інформації про професії, працю, а також діяльність служби зайнятості.

Учасники змагалися у трьох конкурсах: візитка, біатлон на тему: "Що нового у світі професій?” та музичне домашнє завдання. Із гумором та піснею школярі презентували професії муляра, столяра, водія, бджоляра, ветеринара, державтоінспектора, прибиральниці та ін. Цьогоріч школярі особливо "облюбували” вчительські та лікарські спеціальності. Вони "забули” про ті професії, яких не потребує сучасний роботодавець. Це переконує, що задум організаторів турніру реалізований: учні не лише ознайомилися з професіями та їх особливостями, а й усвідомили потреби ринку праці і в гумористичній формі донесли це до глядачів.

Під час конкурсних виступів школярі використали навіть макет профорієнтаційного терміналу та обіграли його можливості. Отож, новинка державної служби зайнятості стала для них цікавою та потрібною.

Підготовленість та обізнаність учасників команд додала роботи членам журі – до останніх хвилин конкурсу витримувалася інтрига щодо можливих претендентів на перемогу. Вражав командний дух, оригінальність постановок, художній рівень виконання учасників змагань, щирість і безпосередність артистів.

Взялись за нелегку та відповідальну суддівську роботу начальник відділу організації профорієнтації обласного центру зайнятості Наталія Балакіна, головний спеціаліст відділу  управління освіти і науки облдержадміністрації Валентина Новосад, керівник Волинського обласного громадського об’єднання «Регіональний інститут європейського розвитку» Олена Кобріна, головний редактор Всеукраїнської ліги «Волинь» Руслан Місюк, cоціальний педагог Палацу учнівської молоді міста Луцька Олександра Копитко.
Ведучий дійства Станіслав Ольшевський (команда КВН "Вдуш")

За рішенням журі переможцем обласного фіналу стала луцька команда «23 квартал». Друге місце – у старовижівського  «Професійного кварталу», а третє виборола команда з м. Камінь-Каширський «КОП». Усі вони нагороджені переможними кубками та призами від служби зайнятості. Решта команд отримали дипломи і пам’ятні подарунки.

Захід допоміг молоді реалізувати творчі здібності, змістовно провести власне дозвілля та залучити до нього своїх друзів. Підтримка команд вболівальниками заряджала зал яскравими емоціями і переповнювала духом змагальності.

Молодіжний портал Волині
Переглядів: 1639 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 3.0/2 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>