Редакторський звіт від Руслана Місюка - 29 Квітня 2009 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
П`ятниця, 29.03.2024, 02:09
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2009 » Квітень » 29 » Редакторський звіт від Руслана Місюка
Редакторський звіт від Руслана Місюка
18:47

Загальне враження від гри склалося гарне, якби забрати з неї розминку. Всю гру фактично зробили два конкурси ( стем та імпровіз ).Саме після цих конкурсів визначились два лідери, які і попали у фінал.

А зараз по кожній з команд окремо:

4."ВДУш" - загальний бал 26.6.

Чесно кажу всі вважали цю команду явним фаворитом гри, але не так сталося, як гадалося. Команда взяла нормальний старт в привітанні,тим більше завершували цей конкурс. Розминка: ніби досвідчена команда, але щось не пішло. В принципі як і всім командам в цьому конкурсі. Тож про нього я більше згадувати не буду. Імпровіз:- ШОК. Ідея співати імпровіз цікава, але співати треба вміти ( найслабший конкурс цієї команди в грі ). СТЕМ: хороший , смішний, але на рівні з усіма.

Жарти:

- мініатюра про естонських спринтерів,

- Б4 мімо,Д8 попав. А як ти здавав незалежне зовнішнє тестування?

-ну і також жарт про "бідноття" в супермаркеті

3."Суд іде" - загальний бал 27.2

Молодість це основна ознака цієї команди в цьому сезоні, але слід зазначити, що команда якісно відрізняється від всіх інших команд Ліги, використовуючи у своєму виступі тему "готів", свою юридичну лінію, плюс мінімум політики. Покищо команді не вистачає досвіду і терпіння ( особливо розминка ).

Жарти:

- мініатюра про веселого "гота",

- Ахметов і Янукович на дачі

- був би папа Карло трохи молодший зістругав би собі живого Буратіно.

2."Деформація" - загальний бал 28.0

Зразу слід відзначити якісний ріст гумору та акторського вміння учасників команди. Виступала першою в візитці тому її було найтякше. Але вони з честю вийшли з цього складного завдання.  Але в самій грі команда допустила помилку , яка могла коштувати їм виходу у фінал ( Бандерлоги ) сподіваюсь такого більше не повториться. Великий плюс за імпровіз.Просто вітаю з виходом у фінал.

Жарти:

-ми не їдемо садити картоплю тому, що наш син плуг, а ми садимо вручну.

- жарт про Сталіна

- мініатюра про настільний теніс.

1."Проти вітру" - загальний бал 31.0

Команда дуже самовпевнено заявила , що журі проти вітру не піде . І воно не пішло. Ми в принципі і не пробували :-). Команда приїхала з посереднім матеріалом , але відмінна подача жартів і мега позитив на сцені зробили своє діло.Ковельчани попали в лідери після візитки,розминка не пішла, досить вдалий імпровіз і смішний стем (переважно построєний на капітанові Оленці.)) це незамисловата формула успіху дівчат!!!! + підтягнули на сцену тяжку артилерію у вигляді старого КВНщика(хто був той ,знає про кого я))

Жарти :

- Я звізда ,ковельська звезда!!!!(Вихід)

- прогноз погоди від Хрестини Панчишин.

- казка від проповідника про Гусей.(дуже вдалий номер)

Завжди ваш Русік М.

Переглядів: 1372 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 5.0/5 |
Всього коментарів: 4
0  
4 <Олексій   (10.05.2009 01:35) [Материал]
Шановний Любитель , на рахунок першого питання - правильно, а на рахунок другого - не занижує
А коли бути чесним до кінця і не брати до уваги окремих симпатій ви згадайте чи сильно сміявся зал коли виступали ті команди які не пройшли.
Тоді про що мова ? про те що хтось несправедливо в фіналі а таланти непробились ? чи про те що комусь дорахували а комусь занизили оцінку на якийсь бал.

0  
3 Фюрер   (05.05.2009 18:26) [Материал]
Ви, пане самі ж сказали, це не вказівки, а поради wink

+1  
2 <Любитель   (05.05.2009 16:23) [Материал]
В мене два питання: а чи правильно, що редактори, які редактували матеріал, а потім ще й генеральну прогонку споглядали, сидять потім в жюрі? Чи можуть вони правильно оцінювати гумор, який вже кілька раз бачили? Це перше.
І друге: чи за те, що команда не виконала вказівок, настанов чи порад від редактури, ці ж редактори в складі жюрі не знижували бал команді? Бо ж не завжди їх поради є влучні (як з порадою від Кості щодо жарта про Олеся Довгого в команди "ВДУш!")...

+1  
1 <Зоряна   (29.04.2009 22:37) [Материал]
солідний звіт від солідного редактра)))))

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>